Pasta met zalm, paprika en tomaat


Recept voor 4 personen:

Per persoon: 552 kcal / 32.8 gram koolhydraten / 34.8 gram eiwit / 29.6 gram vet waarvan 8.3 gram verzadigd vet / 8.2 gram vezels


Ingrediënten:

  • 400 gram gekookte pasta (het liefste volkoren)

  • 400 gram (cherry) tomaten

  • 400 gram rode / gele paprika's

  • 400 gram zalm

  • Olijfolie

  • 1 bol mozzarella

  • Basilicum


Bereiding:

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd de zalm in stukjes en bak met wat olijfolie in een wok gaar.

  3. Snijd ondertussen de paprika en de (cherry)tomaten in stukjes en bak deze wanneer de zalm gaar is nog even kort mee.

  4. Voeg eventueel (zout en) peper naar smaak toe.

  5. Meng alles door elkaar en garneer met mozzarella en basilicum.




88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven